Amerika

Amerika, onbegrensd vakantieland

Amerika wordt al sinds jaar en dag door velen gezien als het land van de onbegrensde mogelijkheden.

De Verenigde Staten spreekt enorm tot de verbeelding en bijna iedereen wil er toch minimaal eenmaal naar toe om een mooie rondreis maken. De uitgestrektheid, de verscheidenheid aan landschappen en de wereldberoemde steden zorgen ervoor dat een verblijf in Amerika een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Een populaire manier om Amerika te ontdekken is rondreizen met een gehuurde auto, camper of motor. Of u nu over de highway rijdt, of over de verlaten binnenwegen; u valt van de ene verbazing in de andere tijdens uw reis. Geniet van de vrijheid, er is altijd wel een hotel of motel vinden waar u kunt overnachten.

Natuurliefhebbers hebben de keuze uit diverse National Parks, zoals bijvoorbeeld Yellowstone.
Natuurliefhebbers hebben de keuze uit diverse National Parks, zoals bijvoorbeeld Yellowstone.

Natuurliefhebbers hebben de keuze uit diverse National Parks, zoals bijvoorbeeld Yellowstone, Yosemite of the Everglades. De overweldigende natuur biedt u adembenemende watervallen, majestueuze bergen en spiegelende meren. De Wereldsteden van de USA als New York, Miami, San Francisco en Los Angeles trekken jaarlijks miljoenen bezoekers met hun architectuur en bezienswaardigheden. Filmsterren en beroemdheden wonen natuurlijk niet voor niets in het zonovergoten California. Echte filmfanaten brengen uiteraard een bezoek aan de studio’s in Hollywoord. Hier kunt u zomaar een van uw helden van het witte doek tegen het lijf lopen. Als u van cowboys, Indianen en rodeo houdt, dan is Amerika ook echt het ideale land voor u. Wat u ook gaat ondernemen of bekijken, Amerika heeft echt iedereen iets moois te bieden.

Ga het avontuur tegemoet in schitterend Amerika en bezoek de ruige kusten, verlaten valleien, zinderende steden en populaire pretparken. Reis van west naar oost via de voormalige Route 66, of vlieg naar subtropisch Hawaï om de vulcanen te bekijken. In Amerika wordt u overal hartelijk ontvangen, men is er beleefd en behulpzaam en serviceverlening staat er nog hoog in het vaandel. Maak de reis van uw leven in Amerika, u zult er zeker nog vele malen willen terugkeren.